dinsdag 6 september 2011

Goedemorgen!!


Zo ik ben weer op gang en probeer dan ook om weer iedere dag een berichtje te plaatsen, dit wordt dus nr.2! Al hoe wel ik wel hoop dat weblog weer snel op gang komt omdat ik al mijn links weer terug wil en ook de overzichtjes van de andere deelnemers aan de diverse projecten! Ja ik weet ik heb dat opgeslagen, maar hoe ik alles hier aan moet koppelen, daar ben ik nog niet helemaal uit! Zo wat heb ik nog meer gedaan deze afgelopen week? Wel ik ben natuurlijk naar Cora geweest en bewonderde daar het werk van mijn mede clubleden. Kijk hier maar eens naar, dit is het werk van Ria die deze twee quilts maakte in zeven weken tijd!! De linkse maakte voor zichzelf, de rechtse voor Cora en allebei helemaal met de hand!! Petje af toch! Ze was niet de enige die en prachtig resultaat kon showen, kijk dit is van Henny en ook deze werd met de hand gemaakt!
 Het is jullie zeker wel duidelijk ook deze is beeldschoon met al die schattige stitcheries! Verder heb ik zelf een workshop gedaan bij Cora en wel die van zelf een snijmat maken. Je begint met het uitzoeken van twee mooie stofjes, nu dat had deze keer nog heel wat voeten in aarde voor ieder lapjes naar eigen zin had! We deden deze keer met zijn vieren mee en hier zien jullie wat resultaten;



 Wat er nu precies fout gaat geen idee, maar deze foto wil er maar niet rechtop komen te staan , maar zo ziet dus de binnenkant eruit, rechts een zakje met daarin ruimte voor je snijmat en liniaal en links komt dus t.z.t het schuurpapier. Zo weer wat geshowd van de afgelopen week, nu ga ik weer verder met een borduurtje en misschien nog een stukje doorstikken met OmeJan! (P.S. Voor niet ingewijden dat is dus mijn Janome naaimachine!) LOL!! Fijne dag!